Home / Rheden / Cursus Opruimen en Organiseren

Cursus Opruimen en Organiseren

RHEDEN – Carion verzorgt op 18 januari en 2 februari een praktische cursus Opruimen en Organiseren. Hierin leren de deelnemers hun werkplek en persoonlijke administratie opruimen. Aan de hand van de theorie van het opruimen, een opruimplan, veel praktische tips, adviezen en huiswerkopdrachten wordt stilgestaan bij gewoontes en mogelijke veranderingen. De cursus wordt gegeven in twee bijeenkomsten van 13.30 tot 15.30 uur in dienstencentrum Willem de Zwijger in Rheden. Deelname kost 30 euro, inclusief materiaal, koffie en thee.

Maaike de Boer, tel. 026-4959002
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.