Home / Regio / Schrijfwedstrijd deBieb

Schrijfwedstrijd deBieb

REGIO – DeBieb Veluwezoom en de Gelderse Schrijverskring houden samen een schrijfwedstrijd. Het thema is Terugkijken en Vooruitblikken; oud schrijft aan de jongere ik, jong schrijft aan de oudere ik. Iedereen uit Gelderland kan meedoen door een verhaal te schrijven van maximaal duizend woorden. Alle inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury. Op 11 maart worden de winnaars bekend. In beide categorieën, jong en oud, zijn een eerste prijs van 100 en een tweede prijs van 75 euro te winnen. Een verhaal insturen kan tot 26 februari via info@debiebveluwezoom.nl of www.debiebveluwezoom.nl. De verhalen worden geplaatst op de website van DeBieb.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.