Schrijfwedstrijd deBieb

REGIO – DeBieb Veluwezoom en de Gelderse Schrijverskring houden samen een schrijfwedstrijd. Het thema is Terugkijken en Vooruitblikken; oud schrijft aan de jongere ik, jong schrijft aan de oudere ik. Iedereen uit Gelderland kan meedoen door een verhaal te schrijven van maximaal duizend woorden. Alle inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury. Op 11 maart worden de winnaars bekend. In beide categorieën, jong en oud, zijn een eerste prijs van 100 en een tweede prijs van 75 euro te winnen. Een verhaal insturen kan tot 26 februari via info@debiebveluwezoom.nl of www.debiebveluwezoom.nl. De verhalen worden geplaatst op de website van DeBieb.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.