Home / Ellecom / Sursum Corda gaat van start

Sursum Corda gaat van start

Het jaar 2010 is nog pril en de leden van de Gemengde Zangvereniging Sursum Corda uit Ellecom staan alweer met veel enthousiasme in de startblokken. Tijdens de eerste repetitie- avond hebben al enkele nieuwe koorleden zich aangemeld. Dirigente Marije Heemskerk heeft in overleg met de muziekcommissie een zeer afwisselend programma samengesteld. Hieraan wordt de komende maanden hard gewerkt waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat. Elke dinsdagavond wordt er van 20.00 tot 22.00 uur gerepeteerd in Ons Dorpshuis aan de Binnenweg 71 in Ellecom.

Gerrie Olders, tel. 026 – 4954306
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.