DELS en Calluna blijven praten met gemeente Rheden

In het weekend stapte de GBO (Gezamenlijke Belangenorganisaties) uit de Tafel van Tien. Dat is het overleg orgaan dat namens verschillende burgerlijke belangen groepringen met de gemeente Rheden praat over de oplossing van de verkeersproblemen in Dieren. Eerst Hart voor Dieren, nu onder de noemer Traverse Dieren.

“De vertegenwoordigers van ICR (de industrie) en DELS (ondernemersvereniging Dieren, Ellecom, Laag-Soeren en Spankeren) blijven wel gesprekspartners van de gemeente Rheden in de Klankbordgroep”, zo laat DELS-voorzitter Edith Nooteboom woensdag 20 januari weten.

Wim te Hennepe, voorzitter van de Calluna Winkeliersvereniging, is ook bevreemd door de mededeling van het GBO. “Wij maken daar als vereniging inderdaad deel van uit, maar hebben daar momenteel geen vertegenwoordiger in. Dat was Albert Lentink, maar die heeft zijn lidmaatschap enige maanden geleden opgezegd en kan de vereniging dus niet meer vertegenwoordigen. Wij zijn als bestuur niet benaderd door de heer Ottenvanger van het GBO en delen zijn standpunt om uit het overleg te stappen dan ook niet. Ik vind dat er een goede oplossing voor de verkeersproblemen in Dieren moet komen, maar dat doe je volgens mij alleen door overleg en beslist niet door dat overleg af te breken”, aldus Te Hennepe.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.