Plantdag in Brummen

BRUMMEN – De plantdag in de gemeente Brummen, die oorspronkelijk op 9 januari plaats zou vinden, wordt gehouden op zaterdag 6 februari. In totaal hebben 44 particulieren een persoonlijk erfadvies en –plan gekregen, waarna met subsidie plantmateriaal is besteld. Dit wordt zaterdag op een particulier erf uitgedeeld, in aanwezigheid van wethouder Ria Aartsen en Werner de Wilde, voorzitter van de Soerense Poort. De deelnemers kunnen dan op eigen erf of in eigen tuin aan de slag met planten. Doel van dit project is het buitengebied van Brummen in te richten met meer streekeigen plant- en boomsoorten, waar allerlei andere plant- en diersoorten dan weer van profiteren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.