De Olde Leu bij Mo’j is luusteren

Zaterdag 23 januari is er het dialectprogramma Mo’j is luusteren live accordeonmuziek in de studio van Radio Voorst aan de Klokkenkampseweg in Twello. Herman Hekkelman en Marinus van Amersfoort spelen accordeon en vormen samen met Gerrit Roekevisser (slagwerk) het trio De Olde Leu. Zij spelen op feesten en partijen. Eerst in een grotere samenstelling maar nu al weer enige jaren als trio. Zij brengen een breed repertoire met vooral gezellige meezingers.
Lange tijd speelde Marinus van Amersfoort samen met Evert Wasseveld maar die moest wegens zijn gezondheid afhaken. Herman Hekkelman speelt ook vlot op de accordeon en nam zijn plaats in.
De Olde Leu gaan in de studio enkele leuke deuntjes spelen en praten ook uitvoerig met presentator Martien Kobussen over hun belevenissen. In het tweede uur van het dialectprogramma komt de weerman Mark Wolvenne uitvoerig aan het woord. Ook is er een komische voordracht van Rudolf Sluier en in het Shantykwartiertje zeemansliedjes van de Loo en Drostensingers.
Mo’j is luusteren is zaterdag live te beluisteren bij Radio Voorst 105,3 FM en Kabel 93.1 Mhz van 10.00 tot 12.00 uur en op woensdag ook van 10.00 tot 12.00 uur in de herhaling. Veluwezoom FM zendt dit programma uit op woensdagavond van 20.00-22.00 uur op 107.5 FM.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.