Bruvoc start volleybaljaar met mix-toernooi

Zondag 19 januari is volleybalclub Bruvoc in Brummen het nieuwe jaar begonnen met het jaarlijkse Mixed Toernooi. Het toernooi werd gesponsord door Schouten & Hendriks Assurantien. Aan het toernooi konden zowel leden als niet leden en zonder een leeftijdsgrens meedoen.

Het werd een gezellig toernooi, zonder blessures. De bijna zestig deelnemers aan jeugd en volwassenen vanaf 12 jaar en ruim 25 deelnemende mini’s tot 11 jaar, hebben met volle inzet gevolleybald. De mini’s hadden een eigen programma met roulatievolleybal. De jeugd en volwassenen waren gemixt, jong en oud, ervaren en onervaren spelers door elkaar heen en met negen teams werd in twee poules gestreden. Het is een sportief toernooi geweest met een mooie finale. Het team van Sarah, Kitty, Gerben, André, Els en Martijn was de tegenstander te sterk af en is eerste geworden. De taart werd door Bruvoc voorzitter Arjo van Hierden aan de winnaars overhandigd en de organisatie kreeg een daverend applaus voor de sportieve, gezellige en zeer geslaagde dag voor jong en oud.

www.bruvoc.nl of secretaris Drikus Kok, secretariaat@bruvoc.nl, tel. 0575-563085
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.