Van Ravenhorst mogelijk gevonden

Op dinsdagmiddag 19 januari is er in het buitengebied van Hoog Soeren een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie is met een technisch onderzoek bezig. Het is nog niet duidelijk of het hier mogelijk om de vermiste Henk van Ravenhorst gaat.

Het stoffelijk overschot werd aan de Pomphulweg aangetroffen tijdens snoeiwerkzaamheden. De politie werd gebeld en het team Forensische Opsporing is een onderzoek gestart. Rekening houdend met de vermissing van de Beekbergense autohandelaar Henk van Ravenhorst is de familie van de politieverrichtingen op de hoogte gesteld.

Op dit moment kunnen er inhoudelijk geen verdere mededelingen worden gedaan.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.