Home / Beekbergen / Van Ravenhorst mogelijk gevonden

Van Ravenhorst mogelijk gevonden

Op dinsdagmiddag 19 januari is er in het buitengebied van Hoog Soeren een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie is met een technisch onderzoek bezig. Het is nog niet duidelijk of het hier mogelijk om de vermiste Henk van Ravenhorst gaat.

Het stoffelijk overschot werd aan de Pomphulweg aangetroffen tijdens snoeiwerkzaamheden. De politie werd gebeld en het team Forensische Opsporing is een onderzoek gestart. Rekening houdend met de vermissing van de Beekbergense autohandelaar Henk van Ravenhorst is de familie van de politieverrichtingen op de hoogte gesteld.

Op dit moment kunnen er inhoudelijk geen verdere mededelingen worden gedaan.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.