Home / Beekbergen / IJsprijs Postcodeloterij valt in Beekbergen

IJsprijs Postcodeloterij valt in Beekbergen

Alle deelnemers, waarvan het lotnummer begint met wijkcode 7361 winnen een ijsbeker. In één keer wint een hele wijk een ijsje! Iedereen die meespeelt, in de trekking van november, wint met elk deelnemend lot een beker Ben & Jerry’s ijs. Het gaat in dit geval om 1.336 loten.

Alle winnaars met wijkcode 7361 kunnen hun prijs ophalen van zaterdag 23 januari tot en met zondag 7 februari 2010 bij Super de Boer Heemskerk aan de Dorpsstraat 23 in Beekbergen. De winnaars krijgen de coupon waarmee zij hun prijs kunnen ophalen thuis gestuurd.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.