Velpenaar aangehouden na overlast

Een 38-jarige Velpenaar is dinsdagavond 19 januari aangehouden in een woning in de Arnhemse wijk Geitenkamp.
Die avond zou er geluidsoverlast uit de woning zijn gekomen. Er zou zijn geschreeuwd en met deuren zijn geslagen. Agenten kwamen ter plaatse, maar het was toen rustig. Zij spraken met de bewoonster van het huis. In de woning bevond zich ook de Velpenaar. Het was onduidelijk waarom er was geschreeuwd. Na een gesprek vertrokken de agenten, maar kort nadat de deur achter hen werd gesloten, werd er weer geschreeuwd. Hierop trokken de agenten weer aan de bel. De man gedroeg zich recalcitrant. Hij werd aangehouden en daarbij zou hij zich hebben verzet. Tijdens de rit naar het bureau zou hij de agenten hebben beledigd. Tevens zou hij bedreigingen en discriminerende woorden hebben geuit.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.