Hummeloër gewond in Velp

Een 29-jarige automobilist uit Hummelo heeft maandagmorgen 18 januari een ongeluk gehad op de A348 bij Velp. De man kampte na het ongeval met een pijnlijke nek, waarna hij naar het ziekenhuis werd overgebracht.

De Hummeloër reed in de richting van het Velperbroekcircuit, over de linkerrijstrook van de A348. De linkervoorwiel zou naast het asfalt terecht zijn gekomen, waarna de automobilist probeerde te corrigeren. Het voertuig raakte in een slip, draaide om zijn as en eindigde aan de rechterkant van de weg. De brandweer haalde de bestuurder uit de wagen. Vervolgens bracht ambulancepersoneel hem voor medische controle en behandeling naar het Rijnstate ziekenhuis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.