Home / Velp / Hummeloër gewond in Velp

Hummeloër gewond in Velp

Een 29-jarige automobilist uit Hummelo heeft maandagmorgen 18 januari een ongeluk gehad op de A348 bij Velp. De man kampte na het ongeval met een pijnlijke nek, waarna hij naar het ziekenhuis werd overgebracht.

De Hummeloër reed in de richting van het Velperbroekcircuit, over de linkerrijstrook van de A348. De linkervoorwiel zou naast het asfalt terecht zijn gekomen, waarna de automobilist probeerde te corrigeren. Het voertuig raakte in een slip, draaide om zijn as en eindigde aan de rechterkant van de weg. De brandweer haalde de bestuurder uit de wagen. Vervolgens bracht ambulancepersoneel hem voor medische controle en behandeling naar het Rijnstate ziekenhuis.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.