Inschrijving carnavalsoptocht Klarenbeek

Nog tot 31 januari kan jong en oud zich inschrijven voor de carnavalsoptocht in Klarenbeek, die op 13 februari wordt gehouden. De optocht begint om 13.00 uur vanaf de Goorweg. Aansluitend is er een groot feest in het Krakershol, de Nieuwe Zweep. Ook ’s avonds wordt daar feestgevierd, vanaf 21.00 uur komt DJ Magnus de boel op zijn kop zetten. Hier zijn nog kaarten voor verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen, deze kosten 7,50 euro. Ook op zondag 14 februari, na de optocht in Wilp-Achterhoek, is er vanaf 21.00 uur feest in het Krakershol. Dan komen de beste smartlaprockers ter wereld langs: De Zingende Fresia’s. Ook DJ Magnus is weer van de partij.

www.cvdeneutenkrakers.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.