Home / Klarenbeek / Inschrijving carnavalsoptocht Klarenbeek

Inschrijving carnavalsoptocht Klarenbeek

Nog tot 31 januari kan jong en oud zich inschrijven voor de carnavalsoptocht in Klarenbeek, die op 13 februari wordt gehouden. De optocht begint om 13.00 uur vanaf de Goorweg. Aansluitend is er een groot feest in het Krakershol, de Nieuwe Zweep. Ook ’s avonds wordt daar feestgevierd, vanaf 21.00 uur komt DJ Magnus de boel op zijn kop zetten. Hier zijn nog kaarten voor verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen, deze kosten 7,50 euro. Ook op zondag 14 februari, na de optocht in Wilp-Achterhoek, is er vanaf 21.00 uur feest in het Krakershol. Dan komen de beste smartlaprockers ter wereld langs: De Zingende Fresia’s. Ook DJ Magnus is weer van de partij.

www.cvdeneutenkrakers.nl
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.