Home / Doesburg / Naaisters Hanzedesign aan het werk

Naaisters Hanzedesign aan het werk

DOESBURG – De voorbereidingen voor de Hanzefeesten op zaterdag 12 juni gaan gestaag door. Onlangs kwam een groep naaisters van Hanzedesign al bijeen om te brainstormen over de kostuums die op deze dag gedragen zullen worden. Zo’n vijftig kostuums worden geshowd tijdens de Hanzemodeshow. Daarna wordt een Hanzeparade gehouden, waarin zowel modellen van de modeshow als deelnemers van de living statues meelopen. Ook zijn er diverse straatacts te bewonderen en is er van alles te doen. Hiervoor zijn mensen nodig. Wie het leuk lijkt voor één dag een middeleeuwer te zijn, kan zich hiervoor aanmelden. Ook is er nog behoefte aan materialen voor het naaiteam, zoals garens, kant, band, leder en dergelijke.

Tel. 0313-484489;
info@doesburgsehanzefeesten.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.