Naaisters Hanzedesign aan het werk

DOESBURG – De voorbereidingen voor de Hanzefeesten op zaterdag 12 juni gaan gestaag door. Onlangs kwam een groep naaisters van Hanzedesign al bijeen om te brainstormen over de kostuums die op deze dag gedragen zullen worden. Zo’n vijftig kostuums worden geshowd tijdens de Hanzemodeshow. Daarna wordt een Hanzeparade gehouden, waarin zowel modellen van de modeshow als deelnemers van de living statues meelopen. Ook zijn er diverse straatacts te bewonderen en is er van alles te doen. Hiervoor zijn mensen nodig. Wie het leuk lijkt voor één dag een middeleeuwer te zijn, kan zich hiervoor aanmelden. Ook is er nog behoefte aan materialen voor het naaiteam, zoals garens, kant, band, leder en dergelijke.

Tel. 0313-484489;
info@doesburgsehanzefeesten.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.