Home / Dieren / Cursussen grafiek en keramiek

Cursussen grafiek en keramiek

DIEREN – In de ateliers van John Hartjes en Andrea Stötzer uit Dieren beginnen woensdag 27 en donderdag 28 januari nieuwe cursussen grafische technieken en keramiek. Er wordt gewerkt in kleine groepen in de ateliers, waar alle materialen voor het maken van een eigen kunstwerk aanwezig zijn. De docenten geven individuele begeleiding, waardoor zowel beginners als gevorderden deel kunnen nemen. Bel voor informatie over de cursussen keramiek met Andrea Stötzer, tel. 0313-415044 en voor informatie over de cursussen grafiek met John Hartjes, tel. 0313-415360.

www.hartjes-stötzer.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.