Brummens paar op televisie

BRUMMEN – Duo Para Eterno verzorgde donderdag een wel heel bijzonder optreden in de Vrolijke Frans in Broek. Het concert, gegeven in een sfeervol verlichte zaal, werd namelijk op film vastgelegd.

Para Eterno heeft de hoofdrol in een aflevering van het NCRV-programma Het Derde Testament. Dit programma laat zien hoe mensen tegenwoordig bezig zijn met zingeving en geloof. In een speciale Valentijns-uitzending wordt Para Eterno gevolgd.

Para Eterno wordt namelijk gevormd door echtpaar Leontien en Miguel Stordiau. Eerder stonden zij al eens in het boek Liefde met Handen en Voeten van Marije Verbeeck. Leontien: “Daarin werden we geïnterviewd over hoe het is om samen te leven en te werken. We zijn een echtpaar, maar ook een duo. Dat boek is bij de producent van het televisieprogramma terechtgekomen en naar aanleiding daarvan wilde hij een programma over ons maken.”
Na enige aarzeling besloten Leontien en Miguel mee te werken aan het programma. Donderdag is een optreden in de Vrolijke Frans opgenomen, onder ruime belangstelling. Vrijdag is het paar een dag gevolgd en zijn ze geïnterviewd. Het resultaat van de opnames is op dinsdag 9 februari te zien bij de NCRV – foto Han Uenk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.