Home / Velp / Aftrap campagne PvdA Velp Zuid

Aftrap campagne PvdA Velp Zuid

De Partij van de Arbeid van de gemeente Rheden gaat zaterdag 23 januari deur aan deur campagne voeren in Velp Zuid. De leden delen rode rozen uit en willen graag horen wat de bewoners bezig houdt. Ook geven zij antwoord op alle vragen en komen daar, als het nodig is, later op terug. Rond het middaguur is er een Politiek Café in Het Kasteel in Velp. Daar worden de kandidaten voorgesteld en is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met een Statenlid en een Tweede Kamerlid.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.