Home / Rheden / 3.750 euro bij elkaar gefietst voor Energy4all

3.750 euro bij elkaar gefietst voor Energy4all

In Sport- en Gezondheidscentrum De Cirkel in Rheden vond zondag 17 januari een spinningmarathon plaats voor Stichting Energy4all. Vijfenvijftig deelnemers op vijfendertig spinningbikes fietsten vijf uur lang voor dit goede doel. Er werd maar liefst 3.750 euro opgehaald. Naast financiële bijdragen waren er ook veel sponsoren die zorgden voor fantastische randvoorwaarden. De stichting Energy4all zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Zij doen dit door veel aandacht te vragen om de oorzaak en de ernst van de ziekten bekender te maken.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.