Jan Smit zet Klarenbeek op stelten

Zaterdag 16 Januari was het dan zover: Jan Smit in Klarenbeek! Na een hoop geregel kon het optreden door de Carnavalsvereniging De Neutenkrakers eindelijk gerealiseerd worden. Twee van Nederlands bekendste artiesten zouden een optreden geven in De Nieuwe Zweep. Na een flinke tegenvaller in de middag, na de mededeling dat Frans Duijts een longontsteking had opgelopen en ’s avonds niet kon optreden, kreeg de organisatie een andere artiest daarvoor terug. Het bureau Music & Entertainment uit Voorst had Grad Damen geregeld als vervanger en deze zorgde in de zaal ook voor een gezellige sfeer.
Jan Smit zette de tent natuurlijk ook flink op de kop en het publiek was razend enthousiast. De professionele band Broadway zorgde tussen de artiesten door voor een spetterend optreden en al met al kijken De Neutenkrakers kijken in ieder geval terug op een zeer geslaagde avond.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.