Bennie Bouwmeester in de prijzen

Vogelkweker Bennie Bouwmeester in Klarenbeek is met zijn diamantduifjes op verschillende vogeltentoonstellingen flink in de prijzen gevallen. Goud, zilver en brons werden door de keurmeesters toegekend voor het uiterlijk van zijn mini-duifjes.
In Terwolde was een regio-tentoonstelling. Hier won hij goud voor een stel grijs-pastel-witstuit duifjes met 187 punten. Een enkeling scoorde ook goud met 93 punten.

In Zutphen op de NK van de Algemene Bond van Vogelliefhebbers won hij zilver met 93 punten en brons met 92 punten. Bouwmeester deed ook mee aan de Nederlandse kampioenschappen van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers in Apeldoorn. Ook hier weer een leuk resultaat. Met een enkeling behaalde goud met 93 punten. Ook een stel kreeg goud met 187 punten. Daarnaast ook een stel wit-stuit met 185 punten, goed voor zilver. Vogelkweker Bouwmeester was dik tevreden met deze aanvulling van zijn prijzenkast.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.