Daverend Prinsenbal de Dwarsliggers

In een volle residentie Spoorzicht in Eerbeek vond zaterdag 16 januari het prinsenbal van Carnavalsvereniging De Dwarsliggers plaats. Dit feest voor de Hoogheden Prins Ron, Prinses Carla en Adjudant Jan werd ook bezocht door maar liefst vier gastverenigingen; De Rossumdarpers ui Vaassen, ZVZ uit Apeldoorn, De Deurdauwers uit Dieren en de Grasvreters uit Apeldoorn.
Na de opkomst van de Hoogheden, Jeugdhoogheden en de Raad van Elf werd het feest geopend met het zingen van het lijflied door hofzanger Wilbert. Diverse carnavaleske optredens werden verzorgd door eigen leden. Op de foto: de Raad van Elf met hun eigen Popstars. Na alle optredens werd de zaal omgebouwd waardoor er een dansvloer gecreëerd werd en het Prinsenbal nog tot in de kleine uurtjes doorging.

www.cvdedwarsliggers.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.