Sporen na inbraak leiden naar Doesburger

Verse voet- en bandensporen van een fiets, hebben de politie in de vroege ochtenduren van zondag 18 januari geleid naar een 35-jarige Doesburger als verdachte van een inbraak. De man is aangehouden.

Beveiligingsmedewerkers waarschuwden die zondag rond 06.45 uur de politie, nadat ze een inbraak hadden ontdekt bij een school aan de Oranjesingel. Vanaf een ingeslagen raam zagen agenten even later voetsporen lopen, die verder overgingen in bandensporen van een fiets. Na dit spoor gevolgd te hebben kwamen ze uit bij de 35-jarige Doesburger, die door een nabij gelegen woonwijk fietste. De man werd daarop aangehouden. Wat er uit de school vermist wordt is nog onbekend. De Doesburger is ingesloten voor onderzoek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.