Podiumplekken voor gymnastiekvereniging Unitas

Aan de wedstrijden van het toestelturnen dames 6e divisie op zaterdag 16 januari in sporthal Theothorne in Dieren hebben 19 meisjes deelgenomen van gymnastiekvereniging Unitas. Tijdens de 1e wedstrijd is in de categorie instap niveau 12 Meike Somsen 24e, Esther Blok 25e, Sacha Kuipers 27e, Sara Luimes 33e en Shane Bosveld 37e geworden. In de categorie Pupil 2 niveau 10 Maud Versteeg 1e, Amy Buitenhuis 2e, Sofia Maksimova en Britt Donderwinkel 3e, Gwyneth Baart 11e, Michelle van Werkhooven 12e en Lara Kamperman 18e. Tijdens de 2e wedstrijd; categorie Pupil 2 niveau 10 Maureen Tiemissen 1e, Roos Reitsema 2e, Sophie Everts 3e , Pleun Jansen 9e en Lieke Kamperman 14e. In de 3e wedstrijd hebben in de categorie junior niveau 8 Dana Kuiper zich geplaatst op de 7e plek en in de categorie senior niveau 8 Marit Kamperman op de 3e plek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.