Jubilarissen MDVS

Tijdens de gezellige nieuwjaarsreceptie van Muziekcorps der Voormalige Schutterij, was het ook het moment om jubilarissen in het zonnetje te zetten. Mirjam Pasman is tien jaar lid en speelt dwarsfluit. Geert Velthuis is ook tien jaar lid en speelt op de klarinet. Buiten dat is hij ook actief in de jeugdcommissie en is altijd bereid om op andere manieren bij te springen in het verenigingsgebeuren. Ook Jerina Uiterwaard hoorde bij de jubilarissen. Jerina is vijf jaar lid maar kon helaas niet aanwezig zijn. De nieuwjaarsreceptie is bij uitstek de gezelligste middag van het jaar, iedereen kan elkaar het beste wensen en onder het genot van een hapje en drankje even bij praten – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.