Flessenactie voor Haïti

De verwoestende kracht van de aardbeving in Haïti komt in beelden dagelijks alle huiskamers binnen. Landelijk zijn er allerlei acties opgezet om geld in te zamelen. Ook basisschool De Horizon uit Doesburg wil zijn steentje bijdragen en kinderen in beweging zetten een daad te stellen. Deze week zet de school een flessenactie op. Het team vraagt kinderen thuis en in de naaste omgeving lege plastic statiegeldflessen te verzamelen en naar school te brengen. Aan het eind van de week brengt de school de flessen weg en storten de opbrengsten op het noodfonds voor Haïti. Op De Horizon wordt er aandacht besteed aan deze natuurramp en de consequenties voor de mensen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.