Home / Doesburg / Doesburger aangehouden na mishandeling ex-vriendin

Doesburger aangehouden na mishandeling ex-vriendin

Op de Kraakselaan in Doesburg heeft de politie zaterdagavond 16 januari een 31-jarige man uit die stad aangehouden wegens mishandeling. Agenten troffen de man rond 17.30 uur aan, nadat ze eerder een melding hadden gekregen dat iemand op de Goudenregenstraat met geweld een vrouw in zijn auto zou hebben gesleurd. Bij onderzoek stuitten de agenten op de 31-jarige Doesburger. Zijn 35-jarige ex uit Arnhem zat bij hem in de auto en bleek verwondingen te hebben. De vrouw vertelde zojuist door haar ex-vriend te zijn mishandeld, waarop de Doesburger werd aangehouden. De man bleek ook een kleine hoeveelheid soft- en harddrugs bij zich te hebben. Hij is na verhoor werd vrijgelaten in afwachting van een beslissing van justitie.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.