Spekgladde markt

DIEREN – Waar elders moeite wordt gedaan om een mooie ijsbaan te creëren, zo lag er woensdag op de Dierense weekmarkt al vanzelf een gladde vlakte. De sneeuw zorgde voor gevaarlijke situaties, want de markt was spekglad. Gelukkig zijn er geen ongelukken gebeurd, maar marktmeester Inia heeft wel contact gezocht met de gemeente. “Het Ericaplein is niet opgenomen in het strooiprogramma. Gelukkig wil de gemeente hier verandering in brengen, dat duurt alleen even. Het voorstel wordt bij B&W aangekaart, zodat in ieder geval op marktdagen hier wordt gestrooid.” De gemeente is dus zeker bereid mee te werken aan de veiligheid op de markt, zo werd woensdag een aantal man opgetrommeld om met emmers zout handmatig te strooien. “Eigenlijk te laat, maar er is in ieder geval iets aan gedaan”, aldus Inia. Als het goed is, komt hier dus bij de volgende vorstperiode verandering in en kan iedereen veilig de markt over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.