Chique the freak op het Rhedens

Voor de ruim 600 aanwezige leerlingen van het Rhedens in Dieren was het vrijdag 15 januari eindelijk weer zover; het jaarlijkse Galafeest. Overdag waren de leerlingen en docenten van de feestcommissie van het Rhedens weer de hele middag in touw om de aula en de entree aan te kleden voor het galafeest.

Ze zorgden samen met de conciërges voor een prachtige en luxe entourage waar ’s avonds de leerlingen konden swingen onder de kleurige verlichting en de hipste beats van de DJ’s D-Rush en Arjen. Dit jaar was het thema Chique the freak. Sommige leerlingen kwamen met een limousine aan en werden gefotografeerd op de rode loper zodat de leerlingen zich voor even een echte ster voelden. Op de foto van links naar rechts: Sharonne, Nicole, Anneke, Willemijn, Henkie, Chantal, Kelly en Mark.
Na de traditionele binnenkomst over de rode loper werden de leerlingen getrakteerd op een avond vol entertainment. De traditionele openingsdans werd deze keer verzorgd door mevrouw Koetsier de heer Wentink. Deze twee populaire docenten voerden samen een prachtige Foxtrot op.
De grootste eer ging naar Casper Robaard en Sharon Wieten uit de eerste klas. Zij werden gekroond tot koning en koningin van het bal en kregen beide een prachtig prijzenpakket overhandigd gesponsord door de DA drogisterij Denekamp uit Dieren. Foto – Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.