Home / De Steeg / Jongens aangehouden na vernieling abri

Jongens aangehouden na vernieling abri

Wegens verdenking van vernieling van een abri op de Hoofdstraat in De Steeg, heeft de politie in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 januari twee jongens aangehouden. Het duo, beiden zestien jaar en afkomstig uit De Steeg en Dieren, kond dankzij een getuige worden ingerekend. Volgens de getuige zou het duo nagenoeg alle ruiten van de abri hebben vernield, waarna ze er vandoor gingen. In de woning van de Stegenaar werden beide knapen aangetroffen. Beiden legden later een deels bekennende verklaring af en zijn aan hun ouders overgedragen.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.