D66 voert campagne op Calluna

  D66 Rheden heeft zaterdag 16 januari campagne gevoerd op het Callunaplein in Dieren. De partij wil de komende weken in de gemeente Rheden laten zien weer springlevend te zijn.

  D66 hoopt na vier jaar afwezigheid vanaf maart weer in de gemeenteraad te zitten. Het winkelend publiek kon zaterdag kennismaken met de kandidaten. Dierenaren brachten diverse onderwerpen die in hun woonplaats leven onder de aandacht bij de D66’ers. Ter sprake kwam onder meer: een snelle oplossing voor de verkeerscirculatie, meer senioren- en starterswoningen, geen woningbouw op Riverstone, de inrichting van het Callunaplein (overlast jongeren), de Rhedense politiek, de Traverse Dieren, meer aandacht voor de mening van burgers en meer hondenpoepzakjes en afvalbakken. Aankomende zaterdag staan de D66’ers in het centrum van Velp.
   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.