Waterpoloclinic door Mieke van der Sloot

Oud-international Mieke van der Sloot verzorgde woensdag 13 januari een waterpoloclinic voor de oudste jeugd van Zwemvereniging De Spreng uit Brummen. Mieke van der Sloot was tot en met het WK waterpolo in juni speelster van het Nederlands dameszevental.

De clinic startte met een kennismaking met de voormalige international in de kantine van zwembad Rhienderoord in Brummen. De trainers en coaches van de jeugdteams kregen hier theorieles. Daarna kreeg de oudste jeugd een echte training. Met duidelijke instructies zetten zij de jongens en meisjes in het water aan het werk. Hoewel sommige jeugdleden al heel veel jaren poloën, was er veel nieuws te leren. Balbehandeling, juiste houding in het water, schieten, passen en vangen. De laatste tien minuten ging Mieke zelf het water in om het echt voor te doen. Toen werd helemaal duidelijk dat zij toch echt wel een topper is.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.