Wintercircus steunt Stichting Rett Syndroom

Voor het eerst was het Apeldoorns wintercircus in echt winters weer. Repetities moesten omgegooid worden want de artiesten uit Amerika, Frankrijk en Rusland konden door de sneeuwval nog maar net op tijd zijn voor de eerste uitverkochte voorstelling. Publiek en pers waren lovend en op de buitenlandse circuspagina’s als www.chapiteau.de en www.aucircque.fr wordt het circus als één van de mooiste genoemd. De artiesten hadden nog nooit zo’n enthousiast publiek meegemaakt. Ook droeg het publiek een warm hart toe aan het goede doel van dit jaar; de Stichting Rett Syndroom. Ze brachten maar liefst 3.973,23 euro bijeen. De Stichting Rett Syndroom steunt onderzoek naar een behandeling en genezing van Rett syndroom waardoor met name meisjes ernstig geestelijk en lichamelijk gehandicapt raken.

www.stichtingrettsyndroom.nl 
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.