Anne Bruger Ridder in Rheden

Carnavalsvereniging De Heiknüüters hield zaterdag 16 januari de jaarlijkse Pronkzitting in een bomvolle Feestburcht Ons Huis. Toen het programma rond 21.00 uur werd onderbroken en voorzitter Joop Teunissen het podium betrad om de nieuwe Ridder bekend te maken, werd het muisstil in de zaal. Onder een luid applaus werd Anne Bruger naar voren geroepen en benoemd tot de nieuwe Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw. Dit vanwege zijn grote verdienste voor het Rhedense verenigingsleven. De voorzitter omschreef zijn grote lijst van verdiensten gedurende meer dan 40 jaar voor o.a. het Rhedens Fanfare Corps, de VV Rheden, de vrijwillige brandweer, R.V.C. en natuurlijk niet te vergeten de organiserende Heiknüüters.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.