Soepactie Olden Keppel

HOOG/LAAG-KEPPEL – De leden van muziekvereniging Olden Keppel trekken er zaterdag 30 januari weer op uit om huis-aan-huis, in Hoog- en Laag-Keppel , Eldrik en Voor-en Achter Drempt, erwten- en tomatensoep te verkopen. De straten die vorig jaar niet zijn bezocht, zijn dit jaar het eerst aan de beurt. Net als alle andere verenigingen wordt ook de muziekvereniging sinds 2007 gekort op de gemeentelijke subsidie. Daarom kan ‘Olden Keppel’ wel een extra zakcentje gebruiken. De soep is van hoogwaardige kwaliteit en is afkomstig van Diepvries Home Service uit Varsseveld. De prijs bedraagt 3,50 euro per liter en 10 euro voor drie liter. Tevens bestaat er de gelegenheid om vanaf 10.00 uur de soep zelf af te halen bij het Dorpshuis in Drempt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.