Home / Laag-Keppel / Soepactie Olden Keppel

Soepactie Olden Keppel

HOOG/LAAG-KEPPEL – De leden van muziekvereniging Olden Keppel trekken er zaterdag 30 januari weer op uit om huis-aan-huis, in Hoog- en Laag-Keppel , Eldrik en Voor-en Achter Drempt, erwten- en tomatensoep te verkopen. De straten die vorig jaar niet zijn bezocht, zijn dit jaar het eerst aan de beurt. Net als alle andere verenigingen wordt ook de muziekvereniging sinds 2007 gekort op de gemeentelijke subsidie. Daarom kan ‘Olden Keppel’ wel een extra zakcentje gebruiken. De soep is van hoogwaardige kwaliteit en is afkomstig van Diepvries Home Service uit Varsseveld. De prijs bedraagt 3,50 euro per liter en 10 euro voor drie liter. Tevens bestaat er de gelegenheid om vanaf 10.00 uur de soep zelf af te halen bij het Dorpshuis in Drempt.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.