Verlies EErbeekse schakers

De OSBO wedstrijd in Arnhem tegen de Toren 6 heeft het Eerbeekse team een gevoelig maar verdiend pak slaag opgeleverd. De ontmoeting eindigde namelijk in een 5-1 winst voor de Arnhemmers. Voor Eerbeek was Ed v.d. Griendt de enige die zijn partij won. Minder succesvol was Rolf van Agtmaal, op het moment dat hij zijn tegenstander mat kon zetten en de winst incasseren, viel zijn vlag en was de partij voor hem ten einde. Ook Gerrit Nikkels had zijn dag niet, hij moest na een half uur al buigen voor zijn tegenstander. Gerrit van der Spreng en Wim Geurink verloren eveneens. Het bracht de eindstand op 5-1.
Voor de 15e ronde van de onderlinge competitie werden vorige week de volgende partijen gespeeld. Rolf van Agtmaal – Paul van Berkum 0-1, Wim Geurink – Gerrit Nikkels remise, Henk de Bruin – Theo Heijerman 0-1, Jan v.d. Berg – Hans Tangh 0-1, Gjalt Keuning – Gerard Schut 1-0, Ed v.d. Griendt – Frans Douwes 0-1.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.