Huizen aan Ooipoort geïsoleerd

Een aantal huizen die aan de Ooipoort in Doesburg staan, bleek een te hoge gevelbelasting qua geluid te hebben. Dit werd vastgesteld bij metingen die door de gemeente Doesburg werden gehouden.
Als dit geconstateerd wordt, moeten er maatregelen genomen worden en hiervoor heeft de Provincie Gelderland geld beschikbaar gesteld. Zes huizen aan de Ooipoort hebben hier gebruik van gemaakt en de bewoners kunnen nu na de aanpassingen een stuk rustiger slapen. Voor dit project heeft de Provincie ongeveer 85.000 euro uitgetrokken. Een paar bewoners hebben deze aanpassingen aangegrepen om op eigen kosten ook gelijk nog wat andere renovaties te laten doen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.