Home / Bronkhorst / Sp. Brummen presenteert plannen jubileum

Sp. Brummen presenteert plannen jubileum

De Jubileumcommissie van Sportclub Brummen geeft op zondag 24 januari opening van zaken voor wat betreft de plannen voor het 100-jarig bestaan. Naast alle festiviteiten die zullen plaatsvinden, is de nieuw(ver)bouw van de accommodatie op sportpark De Hazenberg het grote speerpunt. Tijdens een bijeenkomst in The Gallery (Arnhemsestraat 47 in Brummen) worden alle plannen toegelicht. Na een inleidend woord van Jan Arend Teunissen, voorzitter van Sportclub Brummen, zal Gerbrand Pot een beeldpresentatie verzorgen over de plannen zoals die tot op heden zijn uitgewerkt. De bouwschetsen zijn voor een ieder ter inzage. Elk Sportclub Brummen-lid krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en ideeën kenbaar te maken.

Jan van Halst, manager commerciële zaken bij FC Twente, zal spreken over de relatie sport en sponsoring. Voor alle aanwezigen is er een hapje en een drankje. De Jubileumcommissie van Sportclub Brummen biedt op deze wijze genodigden de gelegenheid om hen te informeren over de stand van zaken ten aanzien van het eeuwfeest in 2012. Er is een heel ambitieus plan ontwikkeld. Naast sponsors zijn ook leden en donateurs van harte welkom om bij de presentatie aanwezig te zijn. De bijeenkomst begint om 11.30 uur.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.