Prins Deurdouwers weet van wanten

Tijdens de Pronkzitting zaterdagavond 16 januari werd bij carnavalsvereniging De Deurdouwers in Angerlo een nieuw Prinsenpaar gekozen. Op het moment dat de kist het podium werd opgereden, steeg de spanning in de overvolle zaal tot grote hoogte. Wie zou het zijn? In Angerlo is dit altijd een heel goed bewaard geheim.
Uit de kist kwam tenslotte Prins Wilbert van de Cruijsen en jeugdprins Giel van de Cruijsen. Prins Wilbert koos zijn vrouw Astrid als zijn prinses. Jeugdprins Giel koos Jonathan Euling als zijn adjudant. Een leuk detail hieraan is wel dat de familie Cruijsen pas sinds drie jaar in Angerlo woont en oorspronkelijk uit Brabant komt.
Voor het Prinsenpaar geïnstalleerd kon worden, kwamen familie en vrienden van Prins Wilbert het podium op om te feliciteren en een inderhaast gemaakt lied te zingen. Een beetje later dan gepland, maar daarom niet minder leuk, werden de versierselen bij de Prins omgehangen en las hij de proclamatie voor. Nu kan het carnavalsfeest in Angerlo echt van start gaan – foto’s: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.