Home / Bronkhorst / VVD voert ja/nee-campagne

VVD voert ja/nee-campagne

De VVD in Brummen stort zich in de nog resterende tijd voor de gemeenteraadsverkiezingen op een ja/nee-campagne. Zo wil de partij duidelijk maken waar ze wel en niet voor staat. Lijsttrekker Bart Elbers liet tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de partij weten een standvastig ‘nee’ te zeggen tegen de bouw van een nieuw en duur gemeentehuis in Eerbeek. Het ‘ja’ is bestemd voor de bouw van nieuwe scholen, de centrumplannen Eerbeek en Brummen, meer ruimte voor ondernemers en vandalen laten betalen. Daarnaast wil de VVD aan de slag voor gezonde gemeentelijke financiën.

www.vvdbrummen-eerbeek.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.