Kim Valk Gelders kampioen

RHEDEN – Kim Valk van tafeltennisvereniging Slagvaardig uit Rheden is kampioen geworden bij de Dames in de D Klasse tijdens de Gelderse kampioenschappen in Nijmegen. Zij zorgde voor een succes bij Slagvaardig.

In een zevenkamp met dames uit Wijchen, Groesbeek, Wehl, Nijmegen en Arnhem mocht Kim tonen wat ze na jarenlange training in haar mars had. Bij Slagvaardig heeft ze weinig tegenstand want ze is één van de sterkst spelende dames in de landelijke tweede divisie. Bij Slagvaardig traint Kim mee met de gemengde jeugdselectie. Bij de Gelderse kampioenschappen speelde Kim sterk en wist ook de sterk spelende Mandy de Kort uit Nijmegen en Joline van Sorge uit Arnhem achter zich te laten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.