Home / Regio / SP Rheden start verkiezingscampagne

SP Rheden start verkiezingscampagne

De Rhedense SP start deze week met de campagneactiviteiten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart.

Op zaterdag 16 januari staan de SP’ers met een nieuwjaarskaartenactie in Dieren, Rheden en Velp. Met de kaarten wil de SP wijzen op de goede voornemens van de partij in het actieprogramma. Het actieprogramma 2010-2014 is vorige week tijdens een nieuwjaarsbijeenkomst gepresenteerd aan de leden. Inmiddels is het gehele programma te lezen op de website rheden.sp.nl. Op de website is sinds deze week ook een verkiezingsweblog geplaatst. Hier zullen de komende tijd berichten worden geplaatst, zoals korte opiniestukken, foto’s, een voorstelronde van de kandidaten en reacties op nieuwsberichten. De komende weken zal de SP vaak op straat zijn met acties, om foldermateriaal uit te delen en met de mensen in de dorpen in gesprek te gaan.

www.rheden.sp.nl
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.