Home / Laag-Soeren / Ouderencarnaval de Deurdauwers

Ouderencarnaval de Deurdauwers

LAAG-SOEREN – Samen met carnavalsvereniging de Deurdauwers houdt de Vrouwenraad op donderdag 11 februari een carnavalsavond voor ouderen en minder validen in De Harmonie in Laag- Soeren. Mocht men zelf geen vervoer hebben dan kan men dit aangeven in de Oase aan het Ericaplein in Dieren. Van 25 januari tot 3 februari ligt daar een lijst. Op 11 februari worden diegenen dan om ongeveer 18.45 uur opgehaald door leden van de vrijwillige brandweer en na afloop weer thuisgebracht.

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.