Isseltaler Musikanten voor het eerst in Soeren

LAAG-SOEREN – De Isseltaler Musikanten geven op zondag 24 januari hun nieuwjaarsconcert in Café-restaurant Hotel De Harmonie in Laag-Soeren. Het is voor het eerst dat de muzikanten in Laag-Soeren van zich laten horen.

Op uitnodiging van het gezellige familiebedrijf, Stef en Ellen Schut, zijn de muzikanten bij hen te gast. Het concert begint om 11.30 uur in Ons Huis aan de Harderwijkerweg 35. De toegangskaarten zijn voor aanvang aan de zaal verkrijgbaar maar kunnen ook telefonisch via tel. 026 – 3820245 of per e-mail via info@isseltalermusikanten.nl besteld worden.
Dirigent Bennie ter heide heeft met het orkest een nieuw programma voorbereid. Diverse nieuwe werken van Ernst Hutter und sein Egerländer Musikanten en andere Böhmische componisten zullen de revue passeren. OP zaterdag 30 januari treden de musikanten in Loenen op.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.