Home / Laag-Soeren / Collectanten Hersenstichting gevraagd

Collectanten Hersenstichting gevraagd

LAAG-SOEREN – De Hersenstichting Nederland zoekt voor de week van de Hersenstichtingcollecte, van 1 tot en met 7 februari, collectanten in Laag-Soeren. De Hersenstichting zet zich in voor ruim vier miljoen met een hersenaandoening. Hieronder vallen onder meer hersenletsel, beroerte, dementie, autisme, hersentumor, de ziekte van Parkinson en ADHD. In Laag-Soeren is niet eerder voor de Hersenstichting gecollecteerd. Opgeven kan bij collectepromotor, mevrouw Visser, via tel. 06 – 33323386 of via het hoofdkantoor in Den Haag via tel. 070 – 3604816.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.