Kopermolen op de schaats

De kinderen, leerkrachten en ouders van basisschool de Kopermolen uit Klarenbeek hebben 14 januari de schaatsen uit het vet gehaald en gezamenlijk geschaatst op ‘De Wierd’. Eén lange rij met kinderen vertrok vanaf de school naar De Wierd. Daar aangekomen stonden al vele ouders te wachten. Dat was erg handig, want er moesten nogal wat veters worden dichtgeknoopt en bandjes worden aangetrokken.

Na de eerste wankele meters, kregen velen de slag snel te pakken en schaatsten er tientallen kinderen vlot over het ijs. Mooi om te zien was dat de oudere kinderen de jongsten hielpen met schaatsen. Of ze trokken ze mee op een sleetje. Veel kinderen hebben ‘de Elfstedentocht van de Kopermolen’ geschaatst. Voor ieder rondje op de ijsbaan kregen ze een stempel op hun stempelkaart. Iedere stempel werd gedrukt op een Friese plaatsnaam.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.