Home / Giesbeek / John Leeuwerik blijft hoofdtrainer

John Leeuwerik blijft hoofdtrainer

GIESBEEK – Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van Giesbeekse Sportvereniging GSV ’38 werd kenbaar gemaakt dat het contract met hoofdtrainer John Leeuwerik met een jaar wordt verlengd. GSV ’38 staat erom bekend trainers voor een langere tijd te binden. John Leeuwerik gaat hiermee het derde seizoen in. Zowel het bestuur als de spelersgroep en staf zijn content met zijn manier van samenwerking en leerprocessen.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.