Home / Giesbeek / Acht leden GSV ‘38 gehuldigd

Acht leden GSV ‘38 gehuldigd

GIESBEEK – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Giesbeekse Sportvereniging GSV ’38 heeft voorzitter Roel Greutink een achttal leden gehuldigd. Drie konden er niet aanwezig zijn. Het vijftal, onder toeziend oog van een volle kantine, is in het zonnetje gezet.

Hans Soethof is gehuldigd voor zijn veertig jaar lidmaatschap. Tonnie Reessink, Ralf Balduk, Ton Griesel en jan Jansen waren vijfentwintig jaar lid. De afwezige Harry Weetink, Bouke Witjes en Ad Senhorst waren eveneens een kwart eeuw lid.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.