Concert Het einde en begin van Leven

DOESBURG – Het Arnhems Mannenkoor bezingt zondag 31 januari het einde en het begin van leven, onder leiding van Wilbert Staal, in de Martinikerk in Doesburg. Sopraan Christel Gelderman, bariton Joep van Geffen en organist Marcus Bergink verlenen hun medewerking aan het concert.

Op het programma staan het Requiem van Fauré, Festival te Deum van Benjamin Britten en God is gone up van Gerard Finzi. In het concert staat enthousiasmerende vreugde recht tegenover intens verdriet. Elke verandering in het leven gaat gepaard met het verdriet om wat men achterlaat en de vreugde om wat nieuw en levend is.
Het concert begint om 15.00 uur. De toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de kerk en kosten 15 euro. Kaarten kosten in de voorverkoop 12,50 euro en zijn te bestellen via info@arnhemskoor.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.