Home / Dieren / Nölers al 33-jaar naar Gelders Hof

Nölers al 33-jaar naar Gelders Hof

Prins Jan begon er ooit mee en op 12 januari was een delegatie van carnavalsvereniging De Nölers uit Dieren voor de 33ste keer present in het Dierense verzorgingshuis Gelders Hof. Prins Robert -I en Adjudant Leo werden er warm welkom geheten door bewoners en personeel.

Dat carnaval voor jong en oud is werd weer eens bewezen in de volle zaal, want er ontstond een heerlijke carnavalssfeer. De Nölers brachten er ook de acts die tijdens het voorbije Prinsesnbal te zien waren geweest.
Traditiegetrouw heeft Gelders Hof ook neen eigen Prinsenpaar, dat ook dit keer weer werd voorzien van de juiste versierselen door de Prins der Nölers. Het toeval wilde dat het Prinselijk paar dit jaar hun 60-jarig trouw jubileum viert.
Met de hoogheden voorop vormde zich daarna een spontane polonaise. Rollator of rolstoel? Het is geen belemmering om gezellig mee te doen. Na een bont programma, met bijdragen van o.a. de Dansgarde, Spaanse danseressen, het Gelders Hof shantikoor en koor van de Raad van Elf, was het alweer bijna tijd om huiswaarts te keren. Op de laatste tonen van de fantastisch draaiende discotheek ‘De Jongens’ keerde, na menig advocaatje met slagroom, de rust in het huis aan de Harderwijkerweg terug.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.