Erica ’76 traint binnen

DIEREN – De tweede helft van de voetbalcompetitie komt er weer aan en daarom wordt er door de spelers van voetbalvereniging Erica ’76 uit Dieren weer volop getraind. Omdat de velden op sportpark Het Nieuwland nog bedekt zijn met een pak sneeuw, wordt er getraind in sporthal Theothorne in Dieren. Deze zaaltrainingen zijn elke woensdagmiddag tot en met 24 februari. De vier- en vijfjarigen trainen van 14.00 tot 14.45 uur en de zesjarigen trainen van 14.45 tot 15.30 uur. Begin maart wordt er weer op het veld getraind en dan duren de trainingen een uur. Kinderen die kennis willen maken met voetbalvereniging Erica’76 zijn van harte welkom bij de trainingen.

Marco Botermans, tel. 0313 – 421065
Ron van der Werf, tel. 0313 – 415583
www.vverica76.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.