Home / Velp / Vulkanisme in deBieb

Vulkanisme in deBieb

VELP – Het Gelders Geologisch Museum heeft in deBieb Velp een tentoonstelling ingericht over het vulkanisme in Europa. Deze is tot en met 11 februari te zien. In een notendop laat de tentoonstelling iets zien over de oorzaken en de vormen van vulkanisme. Echte lava, zwavel, vulkanisch glas en vulkanische bommen ontbreken niet. DeBieb Velp is op maandag van 14.00 tot 17.30 uur geopend, van dinsdag tot en met donderdag van 10.30 tot 17.30 uur, op vrijdag van 10.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.